Acest blog a fost transferat!!!

Vei fi redirecţionat imediat! Daca nu, intra pe
http://hodorogea.com

luni, 7 ianuarie 2008

Stelele mele, stele.

Daca esti scorpie, aşa ca şi mine, înseamnă ca bucata asta se referă şi la tine:

SCORPION

2008 este un an cu profunde implicaţii în plan psihic. Tot ce simţiţi are dimensiuni fantastice, indiferent că e vorba de sentimente pozitive sau negative. Aveţi mereu impresia că sunteţi la mijloc - între două atitudini, două senzaţii, doua direcţii, fiind foarte greu să faceţi pace între ele, ceea ce va declanşa adevărate crize de personalitate. Vă veţi întreba cine sunteţi, ce sunteţi cu adevărat, dar misterul se adânceşte, pentru că vă daţi seama că nici dvs. nu înţelegeţi exact ce e cu dvs., darămite cei din jurul dvs. Veţi trece drept o persoană ciudată, dificilă, hipersensibilă, greu de înţeles. Ascundeţi ceva în adâncul sufletului dvs. şi nu puteţi să vă eliberaţi de acea grijă sau teamă profundă. Poate fi anul mutării în altă localitate, altă locuinţă, al unei călătorii deosebite, al schimbării modului de a gândi sau de a simţi în anumite situaţii, al conceperii unui copil, al pensionării, al retragerii în umbră, doar cu gândurile şi emoţiile dvs. Unele mici probleme de sănătate vă mai pun pe zdruncin din când în când.

Imi place bucata cu ''profunde implicaţii în plan psihic/
adevărate crize de personalitate''

Nu ştiu cum, mă simt parca deja obligat faţă de univers aşa, să mă simt straniu, să fiu LA MIJLOC, să nu ştiu cine sunt şi ce vreau. Ehh.. uite'aşa manipulează ăştia lumea.

Dacă nu esti scorpie, citesti aici ce spun ăia despre tine: Horoscop 2008

Stelele ne spun că, de fapt, este un an al schimbărilor. Şi, de cand toata lumea a aflat că e anul şobolanului, au începul să-l simpatizeze, să-l laude. Cineva mi-a spus chiar, privind la o poză: ''awww ce ochi frumosi are''.

Mi-aminteste de felul cum de obicei anumite persoane, sau institutii pupă spatele guvernarii de moment, neavând convingeri, păreri proprii.

Apropo. Afară ninge. Ninge frumos. Ninge periculos de frumos.

4 comentarii:

Anonim spunea...

just wanna say hi cause i dont understand nothing in romanian still ... unfortunatelly of course ... blazej

paul spunea...

heyyy Blazej..
I see Ana is loosing time over there :)) btw, how's she?


Come on, Ana, teach him! :D

Ana e colega mea de serviciu si buna prietenă. Acum e cu tipul asta. In Polonia. S-au cunoscut în state.

Treb sa scriu o poveste si despre ei:)

Anonim spunea...

Uau....se asteapta un an benefic p/u mine...

Cit despre tine,.... nu te mai obliga atita.Poate si nu stii dar p/u unii si asa esti un tip ciudat ,in cautarea identitatii....hey
De-as crede eu in toate astea..de mult eram mireasa:))))


Vezi si tu,.. nu te juca cu sanatatea:)
IRA

Anonim spunea...

scorpionii sunt mai buni decat credeam